Kedves Szülők! Kedves Látogatók!

Köszönjük, hogy megtisztelnek minket bizalmukkal.

A Balatonalmádi Nádas Református Óvoda 2022. szeptember 1-jén nyitotta meg kapuit. Jelenleg három teljes létszámú csoportunk működik. 2023. szeptember 1-jén tervezzük negyedik óvodai csoportunkat megnyitni, melyhez minden feltétel adott.

Amennyiben gyermekét szeretné óvodánkba íratni, kérjük, hogy a továbbiakban leírtak szerint a Szándéknyilatkozat kitöltésével jelezze felénk 2023. március 15-ig.

RÖVIDEN A SZÁNDÉKNYILATKOZATRÓL

A letölthető Szándéknyilatkozatot kitöltve, aláírva, beszkennelve legyenek szívesek március 15-ig visszaküldeni az info@nadasovi.hu  címre. Természetesen van lehetőség személyesen vagy postai úton is eljuttatni a címünkre. (8220 Balatonalmádi, Noszlopy Gáspár u. 1.)

A BEIRATKOZÁSSAL KAPCSOLATOS INFORMÁCIÓK

A 20/2012.(VIII.31.) EMMI rendelet 20.§ (1) bekezdésében szabályozza az óvodai beiratkozás időpontját, amelyre a tárgyév április 20-a és május 20-a között kerül sor. Ennek pontos időpontját kihirdetjük, közzétesszük honlapunkon is, valamint értesítést küldünk a nyilatkozatot kitöltő szülők részére.

A beiratkozás személyesen történik. Fontosnak tartjuk a családokkal való személyes találkozást és intézményünk pedagógiai és keresztyén értékeinek rövid bemutatását. A beiratkozáshoz szükséges dokumentumok a szándéknyilatkozat végén olvashatóak.

Természetesen azokat a gyermekeket is fogadjuk, akik a fent megadott időpont után jelentkeznek intézményünkbe, amennyiben üres férőhellyel rendelkezünk.

Az óvodába jelentkezés feltétele, hogy a családok fogadják el intézményünk egyházi jellegét és az ahhoz kapcsolódó elvárásainkat (Házirend), tevékenységeinket, hitéleti nevelésünket.

Pedagógiai munkánkról a honlapon található Pedagógiai Programunkból tájékozódhatnak. (Óvodánkról menüpont → Dokumentumok)

Letölthető nyomtatványok
Szándéknyilatkozat – Óvodaköteles gyermek
A 2024/2025-ös nevelési évben induló óvodai felvételhez

Letöltés

Szándéknyilatkozat – Nem óvodaköteles gyermek
A 2024/2025-ös nevelési évben induló óvodai felvételhez

Letöltés

Nyilatkozat felügyeleti jog gyakorlásáról

Letöltés